چهارشنبه, ۰۳ خرداد ۱۳۹۶

کباب لقمه ای طرز تهیه کباب لقمه ای خانگی

آکایران : 

,کباب,لقمه,خانگی,کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی

کباب لقمه ای – طرز تهیه کباب لقمه ای خانگی

کباب,لقمه,خانگی,اموزش کباب کردن,پخت کباب,تموزش تهیه کباب,کباب تابه ای,کباب ذغالی,کباب سیخی,کباب عالی,کباب فوری,کباب گوشت,کباب لقمه,کباب لقمه ای,گوشت کبابی,مایه کباب,مایه کباب عالی

آکاایران: کباب لقمه ای

 

کباب لقمه ای

 

بنا به گزارش آکاایران : گوشت چرخ کرده 500 گرم . پیاز 1 عدد . سبزی معطر ( ریحان.ترخان.جعفری ) 1 قاشق غذا خوری

آرد سوخاری 1 قاشق غذا خوری . زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری . نمک و فلفل مقدار لازم

 

طرز تهیه : پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را کاملا بگیرید سپس در کاسه ای گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل و پیاز را مخلوط کنید و 10 دقیقه خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند و در انتها نیز سبزی های معطر خرد شده را اضافه کرده و مخلوط نمائید.

 

زعفران دم کرده و آرد سوخاری را جداگانه با هم مخلوط کنید و در این مرحله به مواد اضافه نمائید و فقط در حد مخلوط شدن بهم بزنید ، مایه کباب را ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا مواد منسجم شوند.

 

سیخ های چوبی را از قبل در آب ولرم خیس کنید ( چوب ها وقتی مرطوب شوند در زمان کباب کردن نمیسوزند ) ، ظرف گوشت را از فریزر خارج کنید سپس به اندازه لازم از مایه گوشت بردارید و کمی با دست فشار دهید تا رطوبت آن گرفته شود ، شکل دهید و به سیخ بکشید.

 

پس از اینکه تمام کباب ها را به سیخ کشیدید کف تابه کمی روغن بریزید و کباب ها را کف تابه بچینید سپس با حرارت ملایم و در باز کباب لقمه ها را سرخ کنید ، پس از سرخ شدن بهمراه نان یا برنج و گوجه های کباب شده سرو نمائید.

 

نکته ها : اگر سبزی تازه در دسترس ندارید از سبزی های خشک هم میتوانید استفاده کنید ، برای چسبندگی کباب حتما پس از رنده کردن پیاز را از صافی بگذرانید تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود در غیر این صورت کباب ها روی سیخ وا میروند.

 

پس از اضافه کردن آرد سوخاری ، مواد را زیاد هم نزنید ؛ قبل از استفاده از انواع سیخ های چوبی حتما سیخ ها را از 10 دقیقه قبل در آب ولرم بخیسانید تا هنگام کباب کردن سیخها آتش نگیرند.

 

این کباب را میتوانید درون فر یا روی اتش ذغال نیز تهیه کنید ، در اینصورت در مدت زمان کباب کردن باید روغن یا کره اب شده را مرتب روی کباب ها بزنید تا کباب لقمه ها خشک نشوند.

 

 

کباب ، غذاهای گوشتی ، انواع کباب ایرانی –

کباب لقمه ای – طرز تهیه کباب لقمه ای خانگی

آکاایران


  • Comments Off
  • 5452 بازدید
robotblog
Load: 583
0٫34483 queries in 0٫344 seconds.