پنج شنبه, ۰۵ اسفند ۱۳۹۵

طرز تهیه یک سسِ عالی برای روی ساندویچ و استیک

وب سایت سوران: وقتی صحبت از ساندویچ و پیتزا و استیک به میان می آید، مسئله ای که نمی توان از آن چشم پوشی کرد، یک سس خوشمزه برای آن غذا است. اگر سسی که برای ساندویچ تان استفاده می کنید، خیلی برایتان اهمیت دارد، این دستور آشپزی را به خاطر بسپارید.
 
مواد لازم:
پودر سیر نصف قاشق مرباخوریفلفل به میزان لازمنمك به میزان لازمخامه (پرچرب) نصف لیوانكره 1 قاشق غذاخوریآرد 1 قاشق غذاخوریپنیر چدار (رنده شده) 1 لیوان
 
طرز تهیه سس پنیری مخصوص ساندویچ و اسنک 
 
طرز تهیه:
 
1- ابتدا ظرف گود و نسوزی را مثل شیرجوش روی حرارت ملایم قرار داده و كره را داخل آن آب كنید.آرد را با فلفل و نمك مخلوط كرده و داخل الك كوچكی ریخته و كم كم به كره آب شده اضافه كنید(كره خیلی داغ نباشد)سپس آنها را خوب مخلوط كنید و اجازه دهید آرد تفت خورده و طلایی شود.
 
2- خامه را با همزن برقی خوب بزنید و اگر خیلی سفت است كمی شیر به آن اضافه كنید و بعد آن را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط كنید.پنیر رنده شده را كم كم به سس اضافه كرده و آن را خوب یكنواخت كنید.توجه داشته باشید بعد از اضافه كردن هر میزان پنیر باید سس را سریع و مداوم هم بزنید تا سس ته نگیرد.
3- پس از اضافه كردن همه پنیر و غلیظ شدن سس فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

نكات:
 
1-توجه داشته باشید در تمام مدت حرارت شما باید بسیار ملایم باشد.
 
2- این سس بسیار مناسب هات داگ و اسنكهای مختلف است.
 
3-در صورت تمایل در انتها مقداری پنیر پارمزان هم به سس اضافه كنید.
 
4- اگر از رنگ سس راضی نیستید كمی زعفران آبكرده هم به آن اضافه كنید.
 
5- بهتر است سس برای هر وعده طبخ شود اما میتوان آن را برای یك هفته داخل ظرف درداری نگهداری كرد و برای هربار مصرف به روش بن ماری گرم كرد.
 
6- توجه داشته باشید این سس به صورت تند سرو میشود.

برترینها


  • Comments Off
  • 18436 بازدید
Load: 792
0٫28692 queries in 0٫286 seconds.