جمعه, ۰۲ تیر ۱۳۹۶

طرز تهیه تخم مرغ سوخاری +عکس

این غذا برای عصرانه، صبحانه یا میان وعده گزینه مناسبی به شمار می رود. با درست کردن این پیش غذا، خلاقیت خود را به رخ همه بکشید. طرز تهیه تخم مرغ سوخاری را در ادامه ببینید :

طرز تهیه تخم مرغ سوخاری

۱۲ عدد تخم مرغ آبپز سفت
۱ پیمانه آرد
۳ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه آرد سوخاری
روغن سرخ کردنی
۴ قاشق غذاخوری سس مایونز
۲ قاشق غذاخوری خیارشور رنده شده
۲ قاشق چایخوری خردل
۱ قاشق چایخوری سس فلفلی
نمک و فلفل سیاه

2- درون یک قابلمه متوسط تا نیمه روغن کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.

3-تخم مرغ ها را از وسط دو نیم کرده، زرده های آنها را جدا نمایید و درون یک کاسه جداگانه بریزید و کنار بگذارید.

4-در کاسه های جداگانه، آرد سفید، تخم مرغ و پودر سوخاری را بریزید.

5-نیمه های تخم مرغ پخته را به ترتیب درون آرد سفید، تخم مرغ و سپس پودر سوخاری غلتانده
و سپس درون روغن داغ بیندازید. دو تا سه دقیقه هر طرف آنها را سرخ کنید
تا کاملا طلایی شوند. سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

6- سس مایونز، خیارشور رنده شده، خردل، سس فلفلی، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.

7-مخلوط به دست آمده را درون قیف های پلاستیکی یکبارمصرف ریخته و یک ماسوره ستاره ای سر آن بگذارید.

8-مخلوط زرده را درون سفیده های سوخاری شده بریزید. روی آنها پودر پاپریکا بپاشید و سرو کنید.

نیک صالحی


  • Comments Off
  • 18374 بازدید
robotblog
Load: 1144
1٫06187 queries in 1٫061 seconds.