پنج شنبه, ۰۲ آذر ۱۳۹۶

طرز تهیه کوفته سیب زمینی شکم پر

وب سایت روزیاتو: این کوفته های سیب زمینی بسیار خوشمزه هستند و به دلیل داشتن مغزی مرغ درون خود، یک وعده غذای کامل نیز به شمار می روند که برای ناهار یا شام می توانید آن را تهیه و میل کنید.

مواد لازم:

    ۸ عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و خرد شده    آب (برای پخت سیب زمینی ها)    ۲ قاشق چایخوری پودر چیلی    نمک و فلفل سیاه    ۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی    ۳ حبه سیر خرد شده    ۱ پیمانه پیاز خرد شده    ۱ پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده    ۶ عدد ران مرغ خرد شده    ۲ قاشق چایخوری پودر چیلی    ۲ قاشق چایخوری پودر زیره    مخلوط پنیر مکزیکی    ۳ عدد تخم مرغ    ۲ پیمانه پودر سوخاری    روغن سرخ کردنی    سالسا

 
کوفته سیب زمینی شکم پر

طرز تهیه:

1-یک قابلمه متوسط را تا نیمه آب کنید. سیب زمینی های پوست کنده و خرد شده را درون آن بریزید. اجازه دهید سیب زمینی ها پخته شوند. آن ها را آبکشی کرده و نمک، فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری پودر چیلی روی سیب زمینی ها ریخته و له کنید. سپس آن ها را کنار بگذارید.

2- تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. روغن گیاهی ریخته و پس از داغ شدن، پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را درون روغن تفت دهید تا نرم شوند.
3-مرغ های خرد شده را اضافه کنید. روی آن ها نمک، فلفل سیاه، پودر چیلی و زیره سبز بریزید. پس از پخته شدن مرغ ها، آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
4-یک گلوله از پوره سیب زمینی را در کف دست قرار داده و پهن کنید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط مرغ را در مرکز آن گذاشته، پنیر بریزید و سیب زمینی را قلقلی کنید. همین کار را با بقیه مواد تکرار کنید.
5- تخم مرغ را درون یک کاسه کوچک هم بزنید و کنار بگذارید.
6-پودر سوخاری را درون کاسه ریخته و کنار بگذارید.
7-کوفته های سیب زمینی را ابتدا درون تخم مرغ، سپس پودر سوخاری بلغلتانید.
8-درون یک قابلمه متوسط، روغن گیاهی را داغ کنید. سپس کوفته های شکم پر سیب زمینی را درون روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
9-این غذا را به همراه سس سالسا سرو کنید.

برترینها


  • Comments Off
  • 28184 بازدید
robotblog
Load: 1329
0٫74287 queries in 0٫742 seconds.