یکشنبه, ۰۷ خرداد ۱۳۹۶

پیتزای مرغ و قارچ؛ با خیال راحت در خانه درست کنید

ماهنامه سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه پیتزای مرغ و قارچ را به شما آموزش داده ایم تا در خانه این پیتزای خوشمزه را درست کنید و از لحاظ کیفیت از آن مطمئن باشید.

مواد مورد نیاز:

فیله مرغ: 4 عددپنیر موتزارلا (رنده شده): 200 گرمقارچ (اسلایس شده): 200 گرمفلفل دلمه ای سبز (نگینی خرد شده): 1 عددگوجه فرنگی (اسلایس شده): 2 عددذرت تازه: 100 گرمزیتون (بدون هسته و اسلایس شده): 50 گرمکنجد: 50 گرمپودر آویشن: به میزان لازمنمک و فلفل قرمز: به میزان لازمقرص عصاره مرغ: 1 عددسس گوجه فرنگی: به میزان لازمخمیر پیتزا (آماده): 4 عددروغن مایع: به میزان لازم

پیتزا مرغ و قارچ 
 
روش پخت:

1. فیله مرغ را به صورت نواری برش دهید. سپس به عصاره مرغ آغشته کنید و با مقداری روغن داخل تابه ای تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

2. کف سینی فر را با مقداری روغن چرب کرده، بعد خمیر را درون آن بگذارید.
3. سطح خمیر را با سس گوجه فرنگی بپوشانید؛ ولی دقت کنید که کناره های آن به سس آغشته نشود.
4. مقداری پنیر موتزارلا روی سس بپاشید. سپس روی آن مقداری فیلم مرغ (آماده شده)، قارچ، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی، ذرت، زیتون، کنجد، پنیر موتزارلا، پودر آویشن، نمک و فلفل قرمز بریزید. (بقیه نان ها را به این ترتیب آماده کنید.)
5. سینی حاوی مواد در در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده حدود 20 دقیقه بگذارید تا بپزد.

برترینها


robotblog
Load: 874
0٫46297 queries in 0٫462 seconds.