پنج شنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۶

طرز تهیه انواع کوفته (1)

ماهنامه سفره ایرانی: کوفته از غذاهای معروف قدیمی و پرطرفدار است که در تهیه گونه های مختلف آن، سبزی های معطر و گوشت قرمز استفاده می شود. کوفته ها را بر پایه مواد سازنده خود به انواع مختلف تقسیم می شوند. از آنجایی که در تهیه این غذا از مواد مغذی و پر کالری استفاده می شود، ارزش غذایی بالایی دارد. در تهیه این خوراک خوشمزه باید دقت کرد تا مزه واقعی خود را حفظ کنند و شکل گرد خود را از دست ندهند.

کوفته یوفکا


میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:

گوشت گوساله (چرخ کرده): 400 گرمگوشت گوسفندی (چرخ کرده): 400 گرمخمیر یوفکا: به مقدار لازمفلفل قرمز (ریز خرد شده): 1 عددفلفل دلمه ای (ریز خرد شده): 1 عددبرگ نعناع تازه (ریز خرد شده): 3 عددبرگ جعفری (ریز خرد شده): 5 الی 6 عددزیتون (خرد شده): 150 گرمسیر (له شده): 1 حبهنمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازمفلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازمروغن: به مقدار لازم

 
طرز تهیه انواع کوفته ها (1) 
طرز تهیه:

1. گوشت های چرخ کرده، فلفل قرمز، فلفل دلمه ای، برگ نعناع، برگ جعفری و زیتون خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. سیر له شده، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کنید.

 
2. مواد را به خوبی ورز دهید. سپس در سلفون بپیچید و حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از گذشت این زمان، خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کرده و مخلوط گوشت را روی یک طرف خمیر پخش کنید.
 
3. خمیر را رول کرده و سپس برش هایی به اندازه 3 سانتی متر روی آن ایجاد کنید.
 
4. برش های خمیر را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند، سپس سرو کنید.

کوفته سیب زمینی و بلغور گندم


میزان سرو: 4 الی 6 نفر

مواد لازم:

بلغور گندم: 1 پیمانهسیب زمینی (پخته): 2 عددپیاز (رنده شده): 1 عددروغن زیتون: 4 قاشق سوپ خوریسس گوجه فرنگی تند: 1 قاشق سوپ خوریفلفل سیاه (پودر شده): 1 قاشق چای خوریفلفل قرمز (پودر شده): 1 قاشق سوپ خوریزیره (پودر شده): 1 قاشق چای خورینمک: به مقدار لازمکاهو: برای سرو

 
 طرز تهیه انواع کوفته ها (1)
طرز تهیه:

1. بلغور گندم را از قبل در آب داغ قرار دهید تا خیس بخورد. سپس آن را با سیب زمینی پخته له شده مخلوط کنید.

 
2. پیاز رنده شده را در ظرفی جداگانه در روغن زیتون تفت دهید و سپس سس و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.
 
3. مخلوط بلغور و سیب زمینی را اضافه کنید.
 
4. فلفل سیاه، فلفل قرمز، زیره و نمک را اضافه کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد کمی خنک شود.
 
5. سپس گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کنید و کف دست خود شکل دهید. آنها را به همراه کاهو سرو کنید.

کوفته مرغ


میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم:

مرغ (چرخ کرده): 500 گرمبرنج پخته: 1 پیمانهتخم مرغ: 1 عددپیاز (رنده شده): 1 عددسیر (له شده): 1 حبهنمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازمآرد: یک دوم پیمانهروغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری

 
مواد لازم سس:

کره: 2 قاشق سوپ خوریآرد: 2 قاشق سوپ خوریرب گوجه فرنگی: یک دوم قاشق سوپ خوریآب مرغ: 2 پیمانهخامه: یک چهارم پیمانهپاپریکا: به مقدار لازمنمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

 
 طرز تهیه انواع کوفته ها (1)
طرز تهیه:

1. مرغ چرخ کرده، برنج پخته، تخم مرغ، پیاز رنده شده، سیر له شده، نمک و فلفل سیاه پودر شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید.

 
2. گلوله هایی به اندازه یک قاشق سوپ خوری از مواد جدا کنید. آنها را در آرد بغلطانید و سپس در روغن زیتون سرخ کنید.

3. برای تهیه سس، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت ذوب کنید. آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا عطر و بوی آن بلند شود و تغییر رنگ دهند. سپس آب مرغ را اضافه کنید.

 
4. خامه، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. کوفته ها را اضافه کنید.
 
5. هنگامی که سس به جوش آمد حرارت را کم کرده و 3 الی 4 دقیقه دیگر به پخت کوفته ها ادامه دهید.
 
6. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و این کوفته های خوشمزه را سرو کنید.

کوفته قارچ

مواد لازم:

روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوریپیاز (ریز خرد شده): 1 عددقارچ (خرد شده): 400 گرمجوپرک: 1 پیمانهپودر سوخاری: 1 پیمانهپودر سوخاری: 1 پیمانهبرگ جعفری (خرد شده): یک دوم پیمانهسیر (له شده): 4 حبهتخم مرغ: 2 عددپودر آویشن: 1 الی 2 قاشق چای خورینمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازمگوجه فرنگی (پوره شده): 500 گرم
مواد لازم رویه:

برگ جعفری (خرد شده): یک دوم پیمانهپنیر پارمزان (رنده شده): یک سوم پیمانه

 
 طرز تهیه انواع کوفته ها (1)
طرز تهیه:

1. پیاز را حدود 7 الی 8 دقیقه در روغن تفت دهید. قارچ را اضافه کنید و حدود 10 الی 15 دقیقه تفت دهید.

 
2. سیر له شده را اضافه کرده و تفت دهید. ظرف را از روی حرارت بردارید.
 
3. جوپرک، پودر سوخاری، برگ جعفری خرد شده، تخم مرغ، پودر آویشن، نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
 
4. این مخلوط را حدود 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس گلوله های کوچکی از این مخلوط جدا کنید و در روغن زیتون سرخ کنید.
 
4. کوفته ها را در گوجه فرنگی پوره شده (پوست کنده و له شده) روی حرارت قرار دهید تا حدود 15 دقیقه بپزند. سپس آنها را به همراه برگ جعفری و پنیر پارمزان رنده شده سرو کنید.

برترینها


  • Comments Off
  • 116965 بازدید
robotblog
Load: 1363
0٫63389 queries in 0٫633 seconds.