پنج شنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۶

طرز تهیه خورش سیب و آلبالو

مجله سرآشپز – نگین نورخدایی: خورش سیب و آلبالو یکی از غذاهای سنتی کرمانشاه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
مواد مورد نیاز
مغز ران گوسفند: 200 گرمسیب سبز: 1 عددکنسرو گوجه فرنگی: یک دوم عددآب آلبالو: 200 میلی لیترشکر: 20 گرمآلبالو (بدون هسته) 200 گرملیمو ترش (آب گرفته شده): 1 عددپیاز داغ: 10 گرمقرص عصاره گوشت: 1 عددزردچوبه: یک دوم ق چنمک و فلفل سیاه: به میزان لازمروغن مایع: به میزان لازم
 
 طرز تهیه خورش سیب و آلبالو
روش پخت
1.    پوست سیب را جدا کرده و آن را به اندازه مکعب های 1.5 در 1.5 سانتی متری برش دهید و داخل ظرفی به آب لیموترش آغشته کنید تا سیاه نشود.
2.    شکر را روی آلبالو داخل کاسه ای بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
3.    گوشت را همراه با مقداری روغن  داخل تابه ای تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بعد پیازداغ را به گوشت افزوده و بعد از 1 یک دقیقه تفت دادن، مقداری آب جوش، عصاره گوشت و کنسرو گوجه فرنگی را به گوشت اضافه
کنید و به مدت 60 دقیقه روی حرارت متوسط با در بسته بپزید.
4.    آلبالو را از یخچال بیرون آورده، داخل شیرجوشی ریخته و به آن آب آلبالو اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا کمی غلظت پیدا کند. بعد آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.
5.    تکه های سیب را به مدت 5 دقیقه در مقداری روغن داغ تفت دهید.
6.    20 دقیقه بعد از افزودن آلبالو، سیب تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و بعد از حدود 5 دقیقه که خورش به غلظت رسید، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و از روی حرارت بردارید و همراه با چلو زعفرانی سرو کنید.

برترینها


  • Comments Off
  • 110766 بازدید
robotblog
Load: 693
0٫62589 queries in 0٫625 seconds.