جمعه, ۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۷

طرز تهیه قلیا، غذای محلی بمبئی

مجله سرآشپز: قلیا یک نوع غذای محلی مخصوص بمبئی است که طرز تهیه آن را آموزش میدهیم.

مواد مورد نیاز

گوشت با استخوان (خردشده): 700 گرمعدس قرمز: 200 گرمگوجه فرنگی (رنده شده): 4 عددکدو سبز (نگینی خردشده): 150 گرمسیب زمینی (نگینی خردشده): حدود 250 گرمزنجبیل (رنده شده): 1 ق چسیر: 1 قاشق چایخوری + 1 حبهزردچوبه: یک دوم قاشق چایخوریتمبر هندی: یک دوم بسته (50 گرم)پودر زیره سبز: یک دوم قاشق چایخوریادویه کاری: به میزان لازمزیره سیاه: 1 قاشق سوپخوریسیر (خردشده): 1 حبهفلفل قرمز و نمک: به میزان لازمگشنیز (خردشده): یک چهارم پیمانهپیاز (نگینی خردشده): 2 عددروغن مایع: به میزان لازم
 
طرز تهیه قلیا 
روش پخت

1. پیاز را داخل تابه ای حاوی مقداری روغن سرخ کنید.
 
2. بعد 1 قاشق چایخوری سیر (رنده شده) و زنجبیل را به آن افزوده و تفت دهید.
 
3. سپس گوشت، زردچوبه، نمک، فلفل و مقداری آب به آن اضافه کرده و بگذارید تا گوشت پخته شود و مقداری درون قابلمه باقی بماند.
4. عدس قرمز را همراه با مقداری زردچوبه و آب درون قابلمه ای بپزید. سپس آن را با گوشت کوب برقی یا دستگاه غذاساز پوره کنید.
5. گوجه فرنگی را به همراه آب تمبر هندی صاف شده (تمبر هندی را در یک دوم لیوان آب ولرم از چند ساعت قبل خیس کنید)، پودر زیره سبز و ادویه کاری، به عدس پوره شده بیفزایید و مخلوط کنید.
6. کدو (در صورت تمایل)، سیب زمینی، مخلوط عدس و گوجه فرنگی را به گوشت پخته شده اضافه کنید. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کنید (در میزان نمک احتیاط کنید؛ زیرا تمبر هندی حاوی نمک است) و بگذارید تا جا بیفتد.
7. زیره سیاه و 1 حبه سیر (خردشده) را با مقداری روغن تفت دهید و به همراه گشنیز روی خورش بریزید.
 
8. سپس آن را با برنج سفید سرو کنید.

برترینها


  • دیدگاه‌ها خاموش
  • 10422 بازدید
robotblog
Load: 2570
2٫28538 queries in 2٫285 seconds.