دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷

طرز تهیه ژله آجیل

 

درست کردن ژله آجیل

 

طرز تهیه ژله آجیل :

اول ژله ی آلوورا به اندازه یک سانت بریزید کف قالب که قبلا کمی چرب کردید. وقتی ژله کامل خودش را گرفت، آجیل را هر چقدر که خواستید بریزید روی ژله و آرام با قاشق ژله آلوورا سرد (که به دمای اتاق رسیده) را روی آجیل بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود، وقتی خودش را گرفت آن را برگردانید.

 

نکاتی برای تهیه ژله آجیل : آجیل به دلخواه ( پسته، بادام، بادام هندی، گردو، می توانید آجیل ها را در کمی شهد غلیظ از قبل شیرین کنید )

 

گردآوری: بخش آشپزی

بیتوته


  • دیدگاه‌ها خاموش
  • 11648 بازدید
robotblog
Load: 2578
2٫51836 queries in 2٫518 seconds.