پنج شنبه, ۳۱ خرداد ۱۳۹۷

پای خرما و بادام؛ هم خوشمزه، هم انرژی زا

ماهنامه کیک و شیرینی: پای خرما و بادام دسری خوشمزه و همچنین مقوی است که می‌توانید در این روز‌های آخر ماه رمضان برای سفره افطار تهیه کرده، میل کنید و لذت ببرید.

میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم کراست (لایه زیرین):

خرما: 5 عدد
بادام (پودر شده): 50 گرم
جوی دوسرپرک: 50 گرم
روغن نارگیل (ذوب شده): 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم فیلینگ:

موز: یک عدد
خرما: 3 عدد
عسل: یک قاشق سوپخوری
خامه: یک قاشق سوپخوری

مواد لازم رویه:

بادام (خام): یک قاشق سوپخوری
بادام هندی (خام): یک قاشق سوپخوری
فندق (خام): یک قاشق سوپخوری
تخم کدوتنبل (خام): یک قاشق سوپخوری

پای خرما و بادام؛ هم خوشمزه، هم انرژی زا!

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه لایه زیرین، هسته خرماها را جدا کنید. به همراه بادام، جوی دوسرپرک و روغن نارگیل در غذاساز یا مخلوط کن قرار دهید و به صورت خمیر درآورید. خمیر به دست آمده را در کیک قالب تارت اندازه کوچک بریزید و با دست کف قالب فشار دهید. قالب را حدود چند ساعت در یخچال قرار دهید. برای تهیه فیلینگ، موز، خرما، عسل و خامه را در غذاساز یا مخلوط کن با هم مخلوط کنید و به صورت خمیر در آورید. این مخلوط را روی لایه زیرین پای بریزید و روی آن را صاف کنید. پای را دوباره در یخچال قرار دهید. پس از این که فیلینگ خنک شد، روی آن را با مواد رویه تزئین کرده و سرو نمایید.

برترینها


robotblog
Load: 2167
1٫80739 queries in 1٫807 seconds.