پنج شنبه, ۲۷ مهر ۱۳۹۶

دو نکته مهم برای کباب کردن سیر و خشک کردن گوجه فرنگی –

سیر, کباب کردن سیر, خشک کردن گوجه فرنگی,نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری

دو نکته مهم برای کباب کردن سیر و خشک کردن گوجه فرنگی

سیر, کباب کردن سیر, خشک کردن گوجه فرنگی, نکاتی برای کباب کردن سیر, نکاتی بریا خشک کردن گوجه فرنگی,نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری

اگر شما هم برای کباب کردن سیر و خشک کردن گوجه فرنگی مشکل دارید با ما همراه شوید.
برای تهیه بعضی از غذاها نیاز است که حبه های زیادی از سیر را کباب کنید یا گوجه فرنگی را خشک کنید و… برای این که راحت تر بتوانید این کارها را انجام دهید، می توانید از این روش ها استفاده کنید.
_ برای کباب کردن سیر قسمت بالای خوشه سیر را ببرید به طوری که حبه های سیر از هم نپاشد. سپس در ظرف کوچک مناسب فر قرار دهید و روی آن ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون بریزید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید و پس از خنک شدن و کندن پوست آن در غذا با نان و پوره سیب زمینی استفاده کنید. _ برای خشک کردن گوجه فرنگی، آن را نصف کنید و قسمت داخل آن را در بیاورید تا زودتر خشک شود. گوجه ها را با قسمت پوست به سمت پایین روی سینی فر و با فاصله قرار دهید و در دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۶ ساعت در فر بگذارید. از فر که در آوردید، بگذارید خنک شود و سپس در ظرف بریزید. قبل از مصرف برای مدتی در آب جوش قرار دهید.

نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری – khorasannews.com

آکاایران


  • Comments Off
  • 382 بازدید
robotblog
Load: 1489
1٫34483 queries in 1٫344 seconds.