سه شنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۵

کباب کباب دنده گوسفند

آکایران : 

,باربیکیو,کباب,دنده,کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی

کباب – کباب دنده گوسفند

باربیکیو,کباب,دنده,گوسفند,گوشت,kabab,kabab dande,دنده کباب,سس باربیکیو,طرز تهیه کباب,کباب دنده,کباب دنده گوسفند,کباب گوسفند

آکاایران: کباب

 

کباب دنده گوسفند

 

بنا به گزارش آکاایران : دنده گوسفند 5 تکه  .  پیاز 1 عدد  .  سیر 2 حبه  .  ماست 1 لیوان  .  برگ بو 2 عدد

سس باربیکیو یا سس گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

,باربیکیو,کباب,دنده,کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی

کباب – کباب دنده گوسفند

 

طرز تهیه : داخل کاسه ای اب و یخ بریزید و تکه های گوشت دنده گوسفند را داخل کاسه بریزید و به مدت 1 ساعت کناری قرار دهید ، پس از این مدت زمان گوشت را ابکشی و خشک کنید.

 

,باربیکیو,کباب,دنده,کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی

کباب – کباب دنده گوسفند

 

سیرهای رنده شده ، پیاز خرد شده ، ماست ، برگ بو ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید سپس تکه های دنده را اضافه کنید و هم بزنید تا تمام قسمت های گوشت به این مواد آغشته شود.

 

,باربیکیو,کباب,دنده,کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی

کباب – کباب دنده گوسفند

 

گوشت های اغشته به سس را داخل ظرفی بریزید و روی ظرف را بپوشانید و یه مدت حداقل 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید ( بهتر است 12 ساعت بگذارید گوشت ها داخل یخچال بمانند تا خوب مزه دار شوند اما اگر عجله دارید 2-3 ساعت هم کافی میباشد ).

 

,باربیکیو,کباب,دنده,کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی

کباب – کباب دنده گوسفند

 

پس از مدت زمان لازم دنده ها را از یخچال خارج کنید سپس سس باربیکیو یا سس گوجه فرنگی را روی دنده ها بریزید و خوب مخلوط کنید تا دنده ها خوب به سس آغشته شوند ، سینی فر را چرب کنید و دنده ها را داخل سینی قرار دهید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 – 50 دقیقه قرار دهید تا خوب برشته و طلایی شوند ( دمای فرها متفاوت است و شاید زمان بیشتری برای کباب شدن لازم باشد ).

 

در صورت تمایل این کباب را روی کباب پز تهیه کنید ، پس از پخت کباب را بهمراه برنج یا نان سرو کنید.

 

کباب ، غذاهای گوشتی ، انواع کباب ایرانی –

کباب – کباب دنده گوسفند

آکاایران


  • Comments Off
  • 5288 بازدید
Load: 1665
1٫35985 queries in 1٫359 seconds.